GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Cze 21, 2012 18:25 Sony Xperia U vs Sony Ericsson Xperia Neo V
Witam, zastanawiam się nad tymi dwoma telefonami. Telefon będę brał w orange (przedłużenie umowy). Czy możecie podać mi plusy i minusy przekonywujące do zakupu danego telefonu? Co jest lepsze co gorsze, jak wygląda sprawa z aparatem, nagrywaniem, baterią itd. Jestem bardzo ciekaw opinii bardziej doświadczonych ode mnie użytkowników, ponieważ nie chciałbym się rozaczarować na zakupie. Chciałbym też żeby wzięto pod uwage że Xperia U jest droższa o 100zł, więc czy warto wydać tą stówe więcej? (mam małe problemy finansowe i czy telefon jest na tyle lepszy że warto dać tą stówe więcej). Xperia U kosztuje ok 500 zł, a Neo V ok 400zł. Telefon ogólnie używam do wszystkiego, dzwonie, psize esy, gram, zrobię zdj, posłucham muzyki. Z góry dzięki za każdą opinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.