GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Paź 29, 2012 11:58 Pomoc przy kupnie telefonu stacjonarnego, bezprzewodowego
Cześć wszystkim,
Mam prośbę. Otóż nie jestem jakoś bardzo biegły w znajomości newsów dotyczących tych telefonów, ale wiem, że homologacja zabezpiecza mnie przed podsłuchiwaniem moich rozmów telefonicznych. Miałem taki przykry incydent i teraz zamierzam właśnie kupić takowy telefon, który będzie posiadał już ten certyfikat. Problem w tym, że na allegro nie wyszczególniają tego faktu, który telefon posiada homologację, dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc przy wyborze telefony stacjonarnego z homologacją. Cena do 200 zł. Najlepiej coś koło 100zł Dobrze by było, gdyby był firmowy i "przyjazny" w użytkowaniu Z góry dzięki za wszystkie posty i pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.