GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 13:46 JAKI TELEFON KOMÓRKOWY POLECACIE???
Proszę wszystkich użytkowników i ekspertów o pomoc w wyborze telefonów jeden ma być dla mnie drugi na córki ( która ma 16 lat).
Zastanawiamy się na takimi modelami:
HTC One X nie ma: radia, polifonii, HSDPA (7.2 Mb/s), nie obsługuje kart pamięci, na stronie androida nie pochlebne opinie- problemy z aktualizacjami.
HTC One S nie ma: polifonii,HSDPA (7.2 Mb/s),WAP,nie obsługuje kart pamięci,czas czuwania baterii tylko 378 godz.
HTC Desire S słabe opinie osób które go posiadają, brak HSDPA (7.2 Mb/s), wygląd telefonu też nie budzi entuzjazmu
Sony Xperia S słabe opinie w necie: powolny, zawiesza się, delikatny, nie obsługuje kart pamięci, parametry tech jak procesor słabe
Samsung Galaxy S III nowość niby wypasiony a nie ma: RADIA,BUDZIKA!!!(dość ważne, przydatne),HSDPA (7.2 Mb/s),
Nokia Lumia 900 odradzany i słabe opinie użytkowników i w salonach GSM: dobre parametry ale że bardzo słaby system Nokia na Symbianie stanęła i nic ciekawego nie stworzyła, słabo się sprzedaje- nie ma chętnych na ten produkt...
Nokia 808 PureView brak: HSDPA (7.2 Mb/s),Javy i opinie jako o marce Nokia jak wyżej...
Samsung Galaxy S II cena/jakość niska, również brak RADIA!! ( nie interesuje mnie radio internetowe), www, WAP
To są moje spostrzeżenia i uwagi, dlatego proszę wszystkich o pomoc w podjęciu decyzji o wyborze któregoś z tych aparatów. Z góry bardzo dziękuję za rady i ewentualne opinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.