GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lip 03, 2013 09:27 PlayGreen-Nowa usługa Play
Czy ktoś słyszał o tej usłudze? Wie czy rzeczywiście za oddany telefon otrzymuję się pieniądze? Powiem tak dostałem propozycję w jednym z salonów by sprzedać stary telefon. Ale nie byłem przekonany, zacząłem szperać po stronie Play i znalazłem tą usługę i zaskoczyło mnie ile mogę dostać za swój stary telefon, co o tym myślicie czy warto?
Ceny niższe zapewne, ale jak się nie mylę, to na aukcjach trzeba mieć dowód zakupu, pudełko i przewody do danego aparatu. A w cenę wchodzi wszystko co jest zawartością pudełka, a i jeszcze skupują uszkodzone telefony:)
Telefon: Samsung
Sieć GSM: Play
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 11:47
Jak wypróbujesz to daj znać jak to funkcjonuje w praktyce. Z tego co widzę na ich stronie to chyba nie wszystkie modele telefonów ich interesują. Za mojego samsunga c3750 dają 0 zł Więc pewnie po prostu go nie chcą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.