GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Sty 01, 2014 17:53 Samsung Galaxy S2 - Problem z wirusem?
Od jakiegoś czasu (dwa dni) mój smartfon zaczął nie koniecznie robić to co chciałem. Po wygaszeniu ekranu, ekran startowy zmieniał pozycję z pionowej na horyzontalną, automatycznie włączał się tryb samochodowy, miał problemy z ładowaniem, ekran połączenia z komputerem włączał się samoistnie bez podłączenia do komputera ani jakiegokolwiek innego urządzenia, a po ostatnim zresetowaniu telefonu włączył się Odin Mode (?) i onformacje o pobieraniu oprogramowania(nie pomagało wyciąganie i wkłądanie ponowne baterii, dopiero po którymś razie się udało). Na smartfonie nie miałem, żadnego antywirusa, ale ostatnio nie zdarzało mi się często korzystać z internetu, jedynie kilka razy w przeciągu dwóch tygodni, na witrynie google grafika i to na własnym pakiecie internetowym, a nie na WiFi.
Specyfikacja telefonu:
Model - Gt-I9100
Wersja sys - 2.3.3
Po podłączeniu do komputera nie czyta telefonu, a komputer zwraca informację o niepoprawnie działającym urządzeniu USB. Czy jest możliwość odzyskania danych z dysku telefonu? Nie posiadałem na nim karty pamięci. Pomysły?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.