GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ja się dziwię ludzom co są w stanie przepłacac za telefony z logo Samsunga czy apple, w chinach nie tylko xiaomi, ale Meizu, Oneplus one, Huawei , Lenovo i ZTE to prawdziwe potęgi. Robią świetne telefony za niskie pieniądze, chetnie je też wielu rodaków kupuje.
Ja się dziwię ludzom co są w stanie przepłacac za telefony z logo Samsunga czy apple, w chinach nie tylko xiaomi, ale Meizu, Oneplus one, Huawei , Lenovo i ZTE to prawdziwe potęgi. Robią świetne telefony za niskie pieniądze, chetnie je też wielu rodaków kupuje.
Po prostu Samsung i Apple to rozpoznawalne marki. Tymczasem ich telefony są najbardziej podatne na usterki. Słyszałam że Huawei robi całkiem niezłe smartfony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.