GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Dzień dobry,
mój pierwszy post na forum, także na wstępie witam wszystkich.
Mam do poruszenia zagadnienie odnośnie smartfona myphone Cube, a dokładnie chodzi mi o odtwarzanie filmików (ogólnie treści wideo) w wysokiej rozdzielczości HD. Otóż specyfikacja zapewnia nagrywanie w 1080p, natomiast jeśli chodzi o odtwarzanie, 480p to max jakie można wbrać. Sprawdzalem na filmikach z YouTube więc podejrzewam, że to wina łącza, ale chciałem się upewnić bo nie jestem przekonany. Sprawdzę jeszcze jak się mają filmy wgrane na kartę pamięci, a nie z internetu.
Dziękuję za każdą odpowiedź z góry.
To faktycznie wina chyba połączenia internetowego, bo wgrane na kartę filmy są w HD 1080p.
Mam natomiast inny problem z odtwarzaniem filmików w internecie. Przy każdym jednym, niezależnie od jego jakosci w 3 sekundzie odtwarzanie zatrzymuje się i po sekundzie rusza dalej. Dźwięk leci niezależnie i potem nie zgrywa się z obrazem. Jakies pomysły?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.