GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: sony xperia z1 compact
Sieć GSM: play
Internet: vectra
Komunikator: facebook
Wysłany: Pią Lis 14, 2014 13:51 SONY XPERIA Z1 COMPACT- PROBLEM
witam,
mam problem z telefonem xperia z1 compact, albowiem zablokowałam telefon na wpisaniu znaku na 'kółkach'. Niesety po jakimś czasie zapomniałam hasła i do tej pory nie daje rady go odblokować, próbowałam z mailam konfiguracyjnym, który tworzy się po zresetowaniu telefonu i nic. okazało się, że abym mogła połączyć telelfon z meilem i wysłac hasło na meila potrzebuje miec włączone wifi co jest nie możliwe bo zupełnie nie mam dostępu do telefonu. mam na nim bardzo ważne rzeczy, więc dobrze by było go odblokować. telefon nie jest kradziony ani nic, bo wiem jak to może wyglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.