GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Sob Lis 29, 2014 15:57 Smartfon 500-650 zł
Witam, broniłem się przed tego typu urządzeniami, ale nowa technologia dotknęła i mnie. Postanowiłem kupić sobie smartfona w granicach 500-650 zł. Czytałem trochę o różnych i mam małą listę, ale zupełnie nie wiem, którego wybrać i prosiłbym Was o pomoc. Nie mam zbyt dużych wymagań co do niego. Najważniejsze to:
- budżet jw.
- na androidzie
- bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzymała chociaż te 15 - 17h(lepiej jak dałoby rade więcej)
- płynne działanie, bez zamułek itp
- w miarę dobra jakość dźwięku.
- stan nówka bądź lekko używany (z tego co szukałem niżej podane można było spotkać w tej cenie)
Zastanawiam się między Motorolą Moto G, LG G2 Mini. Jakieś inne propozycje?
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Pon Gru 01, 2014 22:50
Oba tel.maja dobre baterie, w roznych opiniach bardziej stabilna wydaje sie motorola. Motorole polecam w wersji z lte bo chyba nie wszyskie Moto-G maja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.