GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Hej mam na imię Kasia i mieszkam w Anglii.Za 3 dni wybieram się na urlop do polski i nie chciała bym się rozstawać z moja komórką i internetem który tutaj mam za darmo.Niestety dowiedziałam się ze w Polsce używanie mojego telefonu z internetem by mnie drogo kosztowało.Telefon jest bez sim-locka.Jaka kartę bym musiała w Polsce kupić żeby za nie małą opłatą mogłabym używać internetu.jakieś 300-500 mb powinno mi starczyć na 2 tygodnie.Byłam na stronie Heyah i tam są pakiety za 9, 15 i 25 złotych.Ale nie bardzo rozumiem jak to funkcjonuje.Potrzebuje do tego jakaś umowę?Czy wystarczy ze kupie starter za 5 złotych i doładuję za 15 złotych i już mam internet.Trochę w tym wszystkim jestem zagubiona.Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam za błędy.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Nie Sie 04, 2013 21:01
konkurencja spora, jest z czego wybietac
Wysłany: Czw Lis 06, 2014 08:44
Byłam na stronie Heyah i tam są pakiety za 9, 15 i 25 złotych.Ale nie bardzo rozumiem jak to funkcjonuje.Potrzebuje do tego jakaś umowę?Czy wystarczy ze kupie starter za 5 złotych i doładuję za 15 złotych i już mam internet.Trochę w tym wszystkim jestem zagubiona.Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam za błędy....!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.