GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Gru 02, 2014 19:42 Plus - przejście z karty na abonament lub mixa
Witam chciałby przejść z karty na abonament lub mixa w plusie. Jaka bedzie najlepsza oferta. Abonament najlepiej 30zł. Są może teraz jakieś świąteczne promocje. Jakiś czas temu dzwonił do mnie konsultant i proponował abonament 30zł +Samsung Galaxy Core Plus za 69zł. Nie wiem czy to dobra opcja może znalazła by się jakaś lepsza.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 11:59 Re: Plus - przejście z karty na abonament lub mixa
matik97 napisał/a:
Witam chciałby przejść z karty na abonament lub mixa w plusie. Jaka bedzie najlepsza oferta. Abonament najlepiej 30zł. Są może teraz jakieś świąteczne promocje. Jakiś czas temu dzwonił do mnie konsultant i proponował abonament 30zł +Samsung Galaxy Core Plus za 69zł. Nie wiem czy to dobra opcja może znalazła by się jakaś lepsza.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Pią Gru 05, 2014 16:08
w abonamencie 100 min wymienianych na 100 sm lub 0,5 GB?
No to ja osobiście bym nie skorzystał z abonamentu na tak długi okres, swoja drogą myślałem, że nie ma już czegoś takiego jak umowa na 36 miesięcy a max nowych przepisów to 24
dokładnie tak. Mi to się tak wydaje że to chyba zależy na kogo się trafi i jak się rozmawia.
Było to własnie jakieś 2 miesiące temu, może teraz była by ciekawsza oferta z racji świąt ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.