GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
..heh bardzo mi się podoba telefon Twojego kumpla...mhhhh taka kozacka Nokia z taaaakim extra aparatem..te wszystkie nowe telefony wymiękaja..ta maszynka to musi mieć dopiero zooma . Hehe nie pogadasz...najlepszy fon jakiego do tej pory widziałem
Pozdrowionka i szacuneczek za pomysł
Witam,
Myślę, że znajomy Pepi zrobi Ci telefon za 99groszy, więć bardziej Ci sie opłaca niz telefon z PLUSa i to za złotówkę..co za zdzierstwo .
Pozdrawiam
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 15:35
Kurde... ja mu muszę powiedzieć, że umieściłam to zdjęcie jego telefonu
a pewnie zrobi za 99 gr
Witam serdecznie,
..no ja myslę Pepi, że Twój kolega zrobi go za 99groszy - wiesz nie chcę być goło słowny..i mam nadzieję, że zrobi go jeszcze taniej...za jakieś 95groszy..wiesz tak żebym mial na tym interesie chociaż z 4ry grosze przycinki
PozdroFFki
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 15:54
Kurde... ale za te 95 gr, to musi jakieś opłaty comiesięczne...
Bo jakby się zastanowić, to ten telefon w mixie normalnie kosztuje dużo więcej
Może kolega podpisze umowę z Play
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.