GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ma ktoś tego iphona?
Jakie są wrażenia?
Bo tak z opisu fajnie wyglada i zastanawiam sie nad kupnem. Widziałam go na wystawie sklepowej w ispot. Jest dość drogi, nie chciałabym w ciemno kupować, a i tak pewnie wezme go na raty.
Ma ktoś tego iphona?
Jakie są wrażenia?
Bo tak z opisu fajnie wyglada i zastanawiam sie nad kupnem. Widziałam go na wystawie sklepowej w ispot. Jest dość drogi, nie chciałabym w ciemno kupować, a i tak pewnie wezme go na raty.
Niestety nie znam nikogo ale... szczerze? nie szkoda byłoby Ci wydać tak dużej kwoty na telefon, który z każdym miesiacem spada z ceny?
Ma ktoś tego iphona?
Jakie są wrażenia?
Niestety nie znam nikogo ale... szczerze? nie szkoda byłoby Ci wydać tak dużej kwoty na telefon, który z każdym miesiacem spada z ceny?
A którym cena nie spada?
Jak mi się coś podoba i coś chcę a do tego mnie stać to kupuję.
Ma ktoś tego iphona?
Jakie są wrażenia?
A którym cena nie spada?
Jak mi się coś podoba i coś chcę a do tego mnie stać to kupuję.
Dokładnie! Ekierka ja kupiłam i jestem zadowolona. Trochę kasy wyłożyłam ale muszę przyznać, że było warto. Trochę tez się bałam więc ubezpieczyłam go dodatkowo , bo jest taka opcja. Dla mnie mega sprzęcior, odkładaj hajs
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.