GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: lg l9
Sieć GSM: play
Internet: inne
Komunikator: gg
Wysłany: Śro Sie 12, 2015 16:26 sony z allegro?
chcę zakupić sony z1 i chcałabym zrobić to w jak najniższej cenie. sprawdzałam wszystkie dostnepne oferty i najtaniej jest na allegro, jednak niektorzy ostrzegają mnie, że mogą być to jakieś chińskie podróbki itp. Co o tym sądzcie? serio lepiej kupić od producenta bezpośrednio i tyle wydać na to? Dodam, że jeśli chodzi o ofertę, którą znalazłam na allegro to telefony są nowe, mają gwarancje, ubezpieczenie przesyłki itd. Sprowadza je hurtowo jakaś firma, mają dobre opinie jednak się boję. Co myślicie?
Chcę konkretnie ten model to niech kupuje. Całkiem przyzwoity telefon. Co do aukcji ja najpierw patrze na opinie i staram się kopiować z polskiej dystrybucji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.