GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ano stąd, że podobno przez rok czy dwa lata (zanim normalnie wejdzie na rynek ten net), kupuje się modem za 20-30 zł i korzysta z netu za darmo... Ponieważ nie w interesie Aero2 jest rozgłaszanie tego, to malo kto wie i trudno mi znaleźć info o korzystaniu z tego
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Wto Cze 03, 2014 21:14
Jeżeli ustawicie wszystko jak należy a mimo to wam net nie działa spróbujcie dosłownie w innym miejscu domu, mieszkania. Mi w jednym kącie działa w drugim nie i jak na ironię odkryłem to przypadkowo mysląc, że w ogóle nie skorzystam z Aero 2 bo być może nie ma zasięgu... a zasięg się znalazł...
Jedynie co mnie od kilku tygodni irytuje to zabezpieczenie Captcha, które wprowadzili...
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Nie Gru 28, 2014 12:05
Gdzieś od początku grudnia można wykupić pakiety danych i wpisywanie kodu CAPTCHA nie będzie wymagane. Za 5 zł jest pakiet danych o wielkości 3 GB, którego ważność wynosi 30 dni. Za 10 zł pakiet 5 GB danych ważny przez 60 dni.
Moim zdaniem przy prędkości 512 kb/s się nie opłaca i ja z takiej oferty nie skorzystam
Wysłany: Wto Sty 27, 2015 21:02
halohalo napisał/a:
Gdzieś od początku grudnia można wykupić pakiety danych i wpisywanie kodu CAPTCHA nie będzie wymagane. Za 5 zł jest pakiet danych o wielkości 3 GB, którego ważność wynosi 30 dni. Za 10 zł pakiet 5 GB danych ważny przez 60 dni.
Moim zdaniem przy prędkości 512 kb/s się nie opłaca i ja z takiej oferty nie skorzystam
Obawiam się, że to pierwszy krok w kierunku płatnego aero. 3 GB czy 5 GB to jest tak naprawdę nic, już lepiej przemęczyć się z captchą (co nie jest problemem jeśli np. pracuje się przy komputerze - i tak można wtedy ściągać pliki) niż płacić za taki poziom usług.
No jakośćaero podupadła bo faktycznie zbyt dużo ludzi się dowiedziało o tym projekcie i zaczęli sobie ściągać duże pliki jak torrent itp. Moje streamingi przestały działać i stwierdziłem, że to gra nie warta świeczki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.