GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Smartfon Manta?
Autor
Wiadomość
momob
Nowy(a) na forum
Wysłany: Pią Kwi 24, 2015 13:48 Smartfon Manta?
Mieliście smartfona marki Manta? Albo coś o nich więcej słyszeliście? Zastnawiam się nad kupnem tego z dual sim. Jest sens? Proszę o poradę
momob
Nowy(a) na forum
Wysłany: Czw Kwi 30, 2015 14:39
Nikt nie odpowiedział, więc postanowiłam zamówić ten model: SMARTFON QUAD TITAN MS5001. Podzielę się wrażeniami jak dojdzie i trochę się nim pobawię!
halohalo
Administrator
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę
Wysłany: Czw Kwi 30, 2015 16:39
No to czekamy na pierwsze wrażenia z użytkowania.
Wysłany: Pon Maj 04, 2015 21:59
Też jestem ciekaw
Ramirez
Nowy(a) na forum
Wysłany: Pon Cze 08, 2015 14:41
Z doświadczenia wiem, że to bubel jest. Przez pierwsze dwa miesiące podziała, później padnie. Jak wszystko, co od Manty.
gooonzooo
Bywa na forum
Wysłany: Czw Cze 25, 2015 18:58
Ramirez napisał/a: Z doświadczenia wiem, że to bubel jest. Przez pierwsze dwa miesiące podziała, później padnie. Jak wszystko, co od Manty.
A coś więcej na temat tego doświadczenia?
miloszlub
Lubi porozmawiać na forum
Telefon: Lenovo C2 Power LTE Dual SIM
Sieć GSM: play
Wysłany: Śro Wrz 02, 2015 17:12
momob napisał/a: Nikt nie odpowiedział, więc postanowiłam zamówić ten model: SMARTFON QUAD TITAN MS5001. Podzielę się wrażeniami jak dojdzie i trochę się nim pobawię!
I jak wrażenia?
Ciekawe artykuły znalezione w sieci
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
• •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony
Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 11