GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Dzięki uprzejmości Administratora Forum powstał dział Elephone i Ecoo. Tym samym wszyscy użytkownicy otrzymali platformę, gdzie mogą zadać pytanie, znaleźć rozwiązanie lub dowiedzieć się o nowościach związanych ze smartfonami Elephone i Ecoo. Dołożymy wszelkich starań, aby każdy znalazł tu fachową poradę, wsparcie i rzetelną informację.
Pozdrawiamy i życzymy przyjemnego użytkowania.
Administratorowi dziękujemy za życzliwość i profesjonalizm.
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Pią Paź 23, 2015 15:47
Witam serdecznie w imieniu halohalo.pl
I przyznam, że sam jestem ciekaw telefonów Elephone i Ecoo bo o ile spotkałem się już gdzieś z nazwą Elephone to tak naprawdę niewiele o tych markach, telefonach i ich producencie wiem.
Także proszę pisać w tym dziale o tych telefonach jak najwięcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.