GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 22:03 nokia6070 - zdjęcia
mam zamiar kupić sobie nokię 6070 i w związku z tym mam pytanie: słyszałam, że ten telefon robi kiepskie zdjęcia - czy to prawda???
a może ktoś ma jakieś zdjęcie zrobione tym telefonem i mógłby mi wysłać (ccola@tlen.pl). byłabym bardzo wdzięczna:) pozdr
Witam serdecznie,
Fotki robione tym telefonm wysłałem Ci na maila..mam nadzieję, że doszły.
Jakbyś miała jakieś pytania to śmiało pisz na forum.
Pozdrawiam
bardzo Ci dziękuję
fajne te zdjęcia. chyba spobie kupię ten telefon. w sumie to nie chodzi mi o zdjęcia jakości aparatu cyfrowego, tylko, zeby były własnie w tym stylu. bo ostatnio miałam motorole c651 i zdjęcia były wręcz tragiczne. a te są ok:) dzięki jeszcze raz :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.