GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Nokia 5200 RED!
Sieć GSM: PLUS GSM (Simplus)
Internet: Vectra Internet Kablowy
Komunikator: GG
CB: Uniden Pro520xl
Wiek: 33 Dołączył: 05 Paź 2009 Posty: 1 Skąd: Starachowice
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 18:46
Witam mam na imie Kamil mam 18 lat pochodze ze starachowice (miasto niedaleko Kielc)
Na Forum trafilem z mysla o tym ze znajde jakies ciekawe linki do plikow na moja Nokia 5200 :]
Witajcie
Jestem 24letnim alkoholikiem z Gdańska.
Pracuje i studiuje (zaocznie)
Nie mam zony i dzieci, a interesuję się muzyką klubową ( z naciskiem na trance), muzyką, i muzyką. Pozatym lubię sport, książki i lejący się alkohol.
Mój aktualny telefon to HTC HERO, poprzedni to NOKIA N82.
Lubie LECHa, Ballantinesa z Colą, banany, gumę do żucia orbit, i namiętne kobiety.
Na imię mi Marek i wszystko co napisałem wyżej jest szczerą prawdą
Telefon: Samsung u800
Sieć GSM: Plus
Internet: Orange Freedom
Komunikator: GG
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 13:46
Witam mam na imie Henryk i bylem przedstawicielem handlowym Dialogu. Chetnie odpowiem na wszelkie pytania. A tak wogole to zapraszam do siebie na bloga http://uslugitelekom.blox.pl/html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.