GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Wto Lis 15, 2016 04:57 Samsung - co o nich sądzicie?
Witam.
Od zawsze miałem Samsunga. Teraz kończy mi sie umowa i czas na nowy telefon. Macie jakieś sprawdzone telefony? Coś polecacie? Jakieś nowinki na rynku? Nie chce sztampowych opinii producenta, tylko zdanie osób, które znają temat z autopsji;)
Samsungi to spoko telefony, tylko, że na kilka które miałem szybko dosyć wyświetlacze im się rysowały... mimo tego że np. kupowałem sobie za kilkanaście złoty szkła ochronne to i nawet one nie pomagały coś z tymi samsungami chyba jest nie tak; /
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.