GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Lut 12, 2020 11:36 Jak się żyje w Warszawie?
Da się odczuć wyraźne różnice w porównaniu z innymi regionami Polski? Pytam również w kontekście dużych miast
Mam mały sklepik krawiecki pod Wrockiem, zajmuję się też szyciem - ale nie powiem, żebym miała z tego jakieś kokosy. Z utrzymaniem się nie ma problemu, ale o wskoczeniu na wyższy poziom życia póki co mogę tylko pomarzyć... ale może jakbym się przeniosła z całym swoim majdanem do Warszawy, to miałabym większe szanse na poprawę swojego statusu???
Podpowiedzcie mi, czy to Waszym zdaniem byłaby dobra decyzja - a jak ktoś opowie o swoich doświadczeniach w stolicy, to już w ogóle najlepiej
Pytam, bo sądząc po różnych statystykach perspektywy byłyby całkiem zachęcające. No ale teoria i liczby to jedno, konkretne przykłady i doświadczenia różnych ludzi mają dla mnie większą wartość!
No to jak: warto zostać warszawskim słoikiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.