GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 23:12 K320i
Dziś ja potrzebuje opini:-)
Potrzebuję szybko telefonu na prezent no i zastanawiam się wlaśnie nad 320i
cena mi odpowiada 399 zł w promocji w Media, telefon wydaje się być prosty, przyjazny, ma aparat, nagrywanie, ma wszystkie ważniejsze funkcje a napewno będzie dużą i wystarczającą niespodzianka dla osoby której chce go kupić.
A jakie są wasze opinie na jego temat i czym sie różni od 310i?
Witam serdecznie,
Ogólnie praktycznie niczym sie nie różni od K310i. Telefonik ma wyświetlacz 65 tys. kolorów, aparacik VGA, dzwonki mp3, aha no i ma bluetootha . Tak jak napisałeś jest to fajny, prosty telefonik i moim zdaniem powinien sprawić dużo radości obdarowanej osobie . Myślę, że spokojnie możesz kupić go na prezet - jest to naprawdę superaśny prosty telefonik .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.