GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
witam!mam do kupienia nokie 6233 za 400zl jednak jest ona z simlockiem na t-mobile. oplaca sie kupic ten telefon i czy z t-mobile da rade sciagnac simlocka?
Co do 6233 to zajefajny telefonik i naprawdę bardzo przystępna cena, ale wydaje mi się, że nie da się sciąnąć simlocka z tego telefonu. Najlepiej byłoby gdybyś podzszedł do jakiegoś dobrego komisu i zapytał czy są wstanie sciągnąć Ci z tego sima, lub ewentualnie co masz zrobić ??
Aha no i daj znać na forum czy udało Ci się i co Ci powiedzieli ??
Niedawno dostalam ten telefon, niestety w sieci era no i musze zdjac simlocka, powiem ze jest trudno, u mnie w miescie nie chcieli, dopiero moj chlopak zawiozl do siebie i jak narazie jest w komisie, zobaczymy co da sie zrobic. Natomiast mam pytanko czy mozna w tym telefonie wgrac odpowiedni program aby wideo mozna nagrywac wecej nic 30sekund?? jest cos takiego??np mam telefon samsung x700 i tam moge nagrywac bez ograniczeń i nie jest to zalezne czy mam karte pamieci czy tez nie. Ile MB ma ten telefon bo jak ostatnio sprawdzalam to dziwnie malo Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.