GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Ja mialam inny wybór - albo CKT, albo 9393 - i wybrałam błękitną linię. Z jednej strony na CKT jest o tyle lepiej, że w określonym czasie zajmujesz się określonym produktem, a na infoliniach może Cie tak naprawde spotkać wszystko. Poza tym nie ma zmian nocnych itp. iyd. Ale nasłuchałam się wiele raczej negatywnych opinii o pracy w ckt, zresztą też podglądałam, jak moi znajomi pracują , i mnie przerażało, że przez cały dzień powtarzają to samo...ogólnie jakoś CKT mnie o wiele mniej przekonywało, i nie żałuję swojego wyboru. Pomijając fakt, ze mamy inne umowy i w zwiazku z tym inne wynagrodzenie
noo właśnie o to chodzi:)kiedys siedziala obok mnie dziewczyna z ckt przez caly dzien...moim zdaniem nie da sie mowic tego samego przez kilkadziesiat rozmowdziennie i nie oszalec z dwojga złego lepsze naprawde sa infolinie
Ok, wiec bylem na rozmowie z szefem. jednak wzialem infolinie neo, wszyscy naokolo mowia ze to "najlzejszy" i najlepszy dzial tego typu w tepsie, nie ma takiego natloku, ale za to trzeba miec wszechstronna wiedze nie tylko na temat neo, ale takze informatyki, poprostu liczy sie jakosc a nie ilosc takie cos mi pasuje.
Mam pytanie - chce rozwiązać umowę neostrady i telefonu stacjonarnego. Żadko bywam w domu a jak jestem do wieczorami i nie potrzebuje już obydwóch komponentów. Jak rozwiązać umowę z tpsa bez problemów. Proszę o wskazówki i porady, będę wdzięczny.
do 14 lutego mozna rozwiazac umowe z tepsa bez konsekwencji jest furtka( jesli nie akceptuje sie nowego regulaminu) po 14 lutym juz nie mozna!!!!!!!!
kilka uwag: można rozwiązać umowę na neostradę bez konsekwencji w związku ze zmianą regulaminu, jeżeli ktoś ma lojalkę na telefon stacjonarny, to poniesie karę za rozwiązanie tej właśnie umowy.
Umowa na neo wygasa dokładnie z dniem wejscia w życie nowego regulaminu, do tego czasu naliczane są opłaty.
i jeszcze - wiele osób tak robilo przy poprzedniej zmianie regulaminu - nie mozna np. zerwac umowy na neo w promocji mistrzowskiej i skorzystać z "nowych" promocji internetowych. W regulaminach promocji megainternet i neo na godziny jest odpowiedni zapis, wg którego abonenci posiadajacy 16 października neo nie mogą skorzystać z tych ofert.
witam,
mam pytanie czy jak przeniose sie do innej sieci z Tpsa i tamta siec nie spelni moich oczekiwan to czy bede mogla wrocic do Tpsa bez problemow czy beda problemy czy to wiaze sie z jakimis kosztami i problemami. chodzi mi tylko o nr stacjonarny bo neostrada zostanie tak jak jest a nr tez tylko operator sie zmienia?? dzieki za odpowiedz pozrdawiam
i
do tepsy zawsze jest mozliwosc powrotu Tyle ze nowy operator moze nie chciec cie puscic Zwykle musisz byc u nich min rok (tak jest w tpsa i tele2 - pozostale nie wiem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.