GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Czw Gru 06, 2018 13:11 Zakup mieszkania i wątpliwości
Witajcie, proszę was o poradę.
Chcę kupić mieszkanie i mam już kilka ofert upatrzonych, ale trochę obawiam się sytuacji, że wezmę kredyt, a deweloper zawiedzie. W jaki sposób mogę poznać bliżej sytuację firmy, jak mogę ocenić, czy jest wypłacalna?
Telefon: lg k7
Sieć GSM: plus
Wysłany: Pon Gru 10, 2018 16:39
Polecam, żeby sprawdzić dewelopera przed zakupem.
Warto też prześledzić opinie na temat każdej firmy, jaka cię interesuje, a jeszcze lepiej byłoby zebrać je samodzielnie
Ja uważam, że warto postawić na agencję nieruchomości . W ten sposób nie będziecie mieć problemu ze sprzedażą swojego mieszkania, szybko je sprzedacie, czy wynajmiecie- w zależności oczekiwań. Oni już najlepiej o to zadbać, wszystko pod tym kątem przygotują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.