GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Kwi 11, 2007 17:32 Telefon mi siada za szybko
Pomóżcie! Mam Samsunga SGHX 200. Muszę go codziennie ładować, mimo że wcale go tak mocno nie wykorzystuję. Zmieniłam baterię na nową, ale nic to nie dało. Co może być przyczyną i co z tym zrobić?
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Śro Kwi 11, 2007 17:41
A może coś nie tak z telem...
Może za dużo pamieci zajętej...
Witam serdecznie,
Mały Kropek napisz mi jaka baterię masz teraz w swoim Samsungu (jaka pojemność i jaki skład chemiczny) i troszke informacji o swoim telefonie, czy jest nowy, jak często dzwonisz, piszesz esemesy, jaką masz ładowarkę i czy telefon był kiedykolwiek w serwisie - jeżeli tak, to napisz co w nim robiono ??
..i nie martw się..coś wymyślimy i będzie dobrze
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.