GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wszystko bedzie wiadomo 16 marca- wtedy Play ogłosi ofertę taryfową i
całość wiec pozostaje nam czekac:)A dzis zauwazylam kolejny element kampanii Play- w centrum rozdawali nalepki z logo play:)Kurcze,docieraja wszedzie...
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Witam serdecznie,
Może i puszczaja reklame w TV, baloniki, bilbordy, ale ja tam czekam, aż zaczną otwierać swoje salony..ciekawe jak będą wyglądać i w jaki sposób będą zdobywać klientów .
Pozdrawiam
Witam serdecznie,
Standardowo w każdej sieci można przenieść swój numer, więc myślę, że tu też nie będzie wyjątków , zastanawiam sie jaką firmę telefonów komórkowych będą promować
No nic 3ba czekać..czas pokaże .
Pozdrawiam
Czytalam,ze maja stawiac na telefony mulimedialne .Tutaj znalazlam artykul na ten temat:
http://www.supertelefony.pl/ .Telefony te nazwane sa"kombajnami multimedialnymi":)
i jak tam pierwsze wrażenie z oferty sieci PLAY Mnie osobiście nie zachwycili tak bardzo jak sie spodziewałem. Jakoś lepsze wrażenie zrobiło na mnie Heyah jak weszło z ofertą na rynek, wywołało też duże zamieszanie i dzięki Heyah troche potaniały połączenia w innych sieciach. A czy PLAY też wywoła taką fale tańszych połączeń, wątpie, chociaż chciałbym sie mylić
Na pewno ich wejscie duzo zmieni na rynku.Wystarczy popatrzec jakie zamieszanie zrobilo sie juz w dniu ogloszenia oferty cenowej.Ceny połączen i koszty wysyłania MMS i SMSow sa rozsadne,wiec pewnie sporo testerow zostanie z nimi,a i innym opłaca sie skorzystac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.