GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 12:52 Netia vs TP co zrobić?
Witam mam neostrade w opcji 256 ale na początku stycznia dowiedziałem sie o zmianie regulamunu tp i 15 stycznia wysłałem wypowiedzenie umowy do tp bo mam zamiar przerzucić sie na Netie 1Mb za 55 zł i niewiem czy już mogę dzwonić do neti o podpisanie umowy czy jeszcze nie? I co wogóle o niej sądzicie? Poradzcie mi coś. Plis
noo jeżeli chodzi o podpisanie umowy z netią to nie masz się co spieszyć jeżeli rezygnowałeś z powodu zmiany regulaminu neo odłączą Ci 14.02.2007 wtedy Netia będzie mogła uaktywnić swoją usługę na łączach TP aaale jak znam życie to będzie trwało dłużej
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 21:56
Umowe możesz podpisać raczej dopiero po odłączeniu neo przez TP choć później tp i tak będzie przedłużać podłączenie neta od neti. Najlepiej przejdz się ewntualnie zadzwoń do przedstawiciela neti a on Ci powie wszystko .
Pozdrawiam
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
dowiedz sie najpierw czy Netia Cie moze dolaczyc, w zal gdzie mieszkasz nie wszedzie jest to mozliwe. mialam przypadek taki pod nosem, gdzie netia musiala czekac na wolne miejsce wydane przez tpse, a im sie nie spieszylo of course. i tak miesiacami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.