GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
mam prośbę do osób które miały do czyniena z motorolą v3i. chciałbym sie dowiedziec przed wszystkim jaka jest jakos wyświetlacza wewnętrznego. wczesniej miałem SE k750i, oba telefony mają takei same parametry jesli chodzi o wyswietlacz. chciałbym wiedziec czy w rzeczywistosci jakosc wyswietlacza motoroli jest taka (bądź co bądź dobra) jak w k750i? a jak ma sie wyswietlacz v3i do wyswietlacza wczesniejszego v3? będe bardzo wdzięczny za wszystkie posty.
ps. i jesze jedno: czy w motoroli v3i mozliwe jest rozszerzenie kartą ponad 512mb (gdzies przeczytałem ze nie, choc chce kupic zestaw z allegro z kartą 1gb)?
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 15:58
Motorole mają lepsze wyświetlacze od Soniaków. Porównując pod kątem np. oglądania filmów na pełnym ekranie to wyświetlacz w Motce jest kilkukrotnie lepszy. Na pewno się nie zawiedziesz na wyświetlaczu. A co do karty to możesz rozszerzyć do 1GB, ale radziłbym żeby była to karta Kingstona ( nie wiem dlaczego, ale do tej pory wszystkie Motki z którymi się spotkałem, najlepiej hulały na kartach właśnie tej firmy).
Pozdro
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
wielkie dzieki, powiem ci ze mnie bardzo zaskoczyłes ta odpowiedzią bo byłem pewien ze jakos motoroli v3i np, bedzie gorsza niz tego sony mojego starego. nie wiem co z ta karta natomiast. chciałem kupić zestaw na allegro, ale moze rzeczywiscie lepiej kupic oddzielnie telefon a oddzielnie karte.
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 13:50
Jeśli na Allegro pisze że telefon działa w 100% z tą kartą która jest w zestawie, to nie masz się co martwić. A w razie czego możesz się spytać sprzedającego.
Pozdro
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
Witam serdecznie,
Pamiętaj, że sprzedający nie do końca może być z Tobą szczery i może powiedzieć Ci to co chcesz usłyszeć, a nie to co jest prawdą
A jaką tą kartę chcesz tam wsadzić 512 czy 1G ??
Pozdrawiam
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 15:09
Fakt, sprzedawcy nie zawsze mogą być uczciwi. Możesz się więc z nim umówić, że jeżeli nie będzie ci działać to odeśle mu kartę, a on tobie kasę. no ale patrząc z drugiej strony trochę za dużo zachodu, więc lepiej kup tę kartę.
Pozdro
własnie o 512 bym sie nie martwił. podobno v3i czyta ją bez problemu. boje sie bardziej o ten 1gb. ale mimo wszstko wydaje mi sie ze tak jak mówicie, jesli sprzedawca ze sklepu sprzedaje takie komplety no to chyba az tak w głupków kupujących nie zrobi. na razie i tak czekam na kase ze k750i sprzedanego. jak otrzymam to sie bede dopiero martwił co zamówić;)
Witam serdecznie,
..sprzedawca sprzedaje takie komplety, bo ma z tego siano ..może i będzie to działać w tej Motoroli..kwestia tylko..jak bardzo telefon będzie zamulał Popatrz na to od tej strony....
Pozdrawiam
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 16:09
Zresztą, jeżeli jeśli go kupisz telefon z tej aukcji to i tak dostaniesz tą kartę, więc i tak nie ma różnicy. A jakby ci nie działała to zawsze możesz ją opylić i kupić sobie pasującą. A co do mulenia to jest sprawa softu. W każdym razie tak było u mnie.
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.