GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Jakiś miesiąc temu wziołem sobie na abonament w plusie samsunga e 250 na początku wszystko elegancko działało a teraz lipa zeby rozmawiać musze stacw miejscu bo inaczej traci zasieg byłem w salonie pluse i chcieli zebym oddał do reklamacji ale nie mogli mi dać telefonu zastępczego. Mam takie pytanie czy operato tutaj plus ma obowiązek dać mi telefon zastępczy czy nie?
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 61 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 07:40
@okan89
Prawo nie nakłada takiego obowiązku.
Wszystko zależy od umowy (czy może jest tam taki zapis) lub od warunków gwarancji (również jeśli byłby tam taki zapis).
Witam serdecznie,
PLUs nie ma obowiązku dać Ci telefonu zastępczego - niestety musisz odczekać swoje, aż rozpatrzą Twoją reklamację . Przykro mi, ale takie są realia...
Pozdrawiam
Wyczes fon, wziąłbym sobie takiego, bo to czysta rewelka, ale kosztowałby mnie 199zł
Kurcze jest wyczesany, kto ma możliwość za niedrogie pieniądze kupić, niech się nawet nie zastanawia
może ktoś mógłby mi pomóc, czy ktoś z was rozbierał obudowe w samsungu e 250 ?
chodzi mi o opisanie krok po kroku która część się rozkręć najpierw itd.
bo kupiłem sobie obudowę i chcę ją zmienić a boję się że coś spartole, bardzo proszę o pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.