GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Paź 03, 2007 06:44 Nokia N-gage? A może inny?
Witam serdecznie.
Postanowiłam kupić sobie nowy telefon, ale mam okrojone środki finansowe.
Na telefon chcę przeznaczyć do 400 zł. Szukam czegoś, aby miał od razu mp3, żeby nie kupować osobno. Poważnie zastanawiam się nad Nokią N-gage, ale wiem, że jest to telefon głównie do gierek... Czy ktoś z was go miał? Co możecie o nim napisać? Warty uwagi?
Nie jest aż tak drogi, a muszę przyznać, że podoba mi się
Na Allegro jest pełno SE k700i ale jakoś nie jestem do nich przekonana... Nokia to Nokia
Co Wy na to? A może inne modele? Proszę o pomoc, z góry dziękuję Pozdrawiam
Dowiedziałam się dzisiaj ,że ma trochę ponad 4tys kolorów, więc jakoś nie wyobrażam sobie gierek na nim, tzn grafika pewnie nie będzie zachwycająca... Chciałabym ten telefon, jako odtwarzacz mp3 (nadaje się? jaką ma pamięć?) ale też używałabym go jako ów konsoli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.