GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam serdecznie,
Co do wyboru między N 70 a E 50 ...obydwa telefonik są bardzo fajne i przyjemne..system operacyjny Symbian, mówi sam za siebie..możesz mieć w telefonie co tylko chcesz..navigację, przeglądarki, programy itp. Nka jest większa i troszkę juz stara..co do serii E jest to telefonik klasy biznes, mały, zgrabny dopracowany no i troszkę młodszy od N70. ..fajnie jest, jak telefon czyta Ci esemesa, którego dostałeś..
Ja osobiscie wybrałbym E50..
Pozdrawiam
Ja osobiście modelu E nie miałem żadnego ale mogę troche opowiedzieć o moim sprzęciku.
Ja mam zamiłowanie do tego telefonu - nokia n70 ma symbiana, karty pamięci (Slot 64MB nie wiem czy wejdzie więcej) duży wyświetlacz, buetooth etc etc.. Wydaje mi sie ze wazniejsza sprawa to jakie wymagania stawiasz konkretnemu modelowi. Załóżmy pamięć: bierzesz 2 modele i porównujesz tak, abyś był zadowolony z funkcji najbardziej Tobie potrzebnej. Osobiście wybrałbym n70
_________________ Aparat: Nokia n70 ; operator: Plus GSM / O2 UK
..co do karty pamieci w N70 to wejdzie więcej...
...ale proszę Cię już drugi raz odpowiadaj konkretnie na temat posta, a nie wypisuj jakiś historii, średnio związanych z problemem krokodyla111
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2007 Posty: 46 Skąd: że znowu ;D
Wysłany: Sob Wrz 29, 2007 14:03
heh znam świetnie oba telefony w e50 denerwuje mnie tylko jedna rzecz jest on taki niekształtny wysoki chudy normalnie jak anorektyczna na wybiegu... za to wada n70 jak napisał MaciaSS telefonik już troszeczkę za stary i często sie zawiesza, ale miedzy nami nie pogardził bym takim . tak jest wszystko jak ta lala
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.