GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: brak, mozliwosci, polaczen, wykonywania

Brak możliwości wykonywania połączeń
Autor Wiadomość
mrozik
Nowy(a) na forum


Dołączył: 25 Cze 2011
Posty: 1
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 17:37   Brak możliwości wykonywania połączeń

Witam!
MAm taki problem, od kilku dni nie mogę wykonywać połączeń z telefonu stacjonarnego, ani na stacjonarne, anie komórkowe. W TP stwierdzili, że mam widocznie u kogoś innego mam te rozmowy, a mi nic o tym nie wiadomo.
Telefon mam po teściowej, która nie żyje od kilku lat, wiem, że miała jakieś umowy z tele2, ale netia twierdzi, że sprawa zamknięta. Nie dostaję od nikogo żadnych listów z rachunkami ani nic takiego.
Co zrobić?
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 21:02   

Zaraz zaraz. Nie otrzymujesz żadnych rachunków??
Jeśli nie to oznacza tyle, że nie masz umowy z żadnym operatorem, a jakaś tam umowa wygasła.

Jeśli jednak masz, bo po tym co piszesz wnioskuję, że wcześniej mogłeś dzwonić, to znajdź ostatnią fakturę którą opłaciłeś telefon stacjonarny i zobacz kto jest Twoim operatorem.
Bo przecież jakoś płaciłeś za telefon prawda?
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
slawek09072
Bywa na forum


Internet: Play, Netia
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Lut 2011
Posty: 44
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 19:39   

Pewnie miałeś usługę preselekcji na tej linii. Mógłbyś wykonywać połączenia gdybyś poprzedził numer prefiksem 1033 wtedy miałbyś połączenie przez TP, natomiast jeśli nie możesz rozmawiać normalnie pewnie jest jakiś problem u tego dostawcy
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>