GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
1. Chciałem sobie z telefonu na karte przekazać połaczenia gdy nie odbieram na drugi telefon z abonentem i niestety mam komunikat usluga niedostepna? Czy jest jakis sposob na to? Nie usmiecha mi sie chodzic z dwoma telefonami.
2. Podobno jest jakis sposob aby bez problemu polaczyc sie z telefonu na karte z obcego Panstwa do Polski, w zeszlym roku mialem duze problemy, dzialaly sms i polaczenia przychodzace.
Witam serdecznie,
Jaki masz model telefonu..i w jakiej sieci masz karte ??
Pozdrawiam
Telefon na karte ( Nowe Orange Go ) to Nokia N95 i z niego chcialem przekazac polaczenia gdy nie odbieram na telefon firmowy Nokia 3310. Jest to mozliwe??
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Śro Lip 30, 2008 17:23
lazanek napisał/a:
Telefon na karte ( Nowe Orange Go ) to Nokia N95 i z niego chcialem przekazac polaczenia gdy nie odbieram na telefon firmowy Nokia 3310. Jest to mozliwe??
Raczej nie.
Jeśli w orange tego Ci nie zrobią, to wątpię, że coś zdziałasz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.