GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum telekomunikacyjne dotyczące tematów związanych z GSM, telefonią stacjonarną, Internetem, radiokomunikacją i szeroko rozumianą telekomunikacją.

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kp500, lg

LG KP500
Autor Wiadomość
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
  Wysłany: Wto Lip 13, 2010 11:57   LG KP500

Mam Telefon LG KP500 gdy pisze sms-a w slowniku T9 to pojawiaja sie litery w innym jezyku. Dzieje sie tak od wczoraj .Prosze pomuzcie .
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:04   

Może po prostu coś ci się przestawiło w słowniku. Poszukaj w opcjach wiadomości.
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:10   

Szukalem. Prawdopodobnie jest to jezyk czeski. Np. napisze slowo : Ja to pojawia sie Já
  
 
 
     
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:12   

W telefonie mam ustawiony jezyk Polski
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 13:17   

To nie chodzi o język telefonu, tylko o język słownika. Nie powiem ci dokładnie, gdzie tego szukać, bo nie znam menu LG. Ale gdzieś w wiadomościach powinna być opcja odpowiadająca za słownik.
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 14:24   

Przeszukalem caly telefon i niema . A wiesz moze jak usunac slowa ze slownika T9 ?
 
 
     
darkgee 
Spec
Per Aspera Ad Astra



Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG
Pomógł: 132 razy
Wiek: 26
Dołączył: 15 Mar 2007
Posty: 2321
Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 16:46   

Słów usunąć się nie da. W najbliższym czasie postaram się dorwać do jakiegoś Cookie, to zobaczę co z tym słownikiem.
_________________
Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 21:23   

W ustawieniach wiadomości wybierasz również język jakiego będzie używać słownik.
Ustawiasz to podczas pisania smsa w ustawieniach.
Gdzie to dokładnie jest nie powiem niestety bo nie wiem.
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
ardsdz 
Aktywnie działa na forum
Gothic Metal Growl



Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline
Pomógł: 37 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 912
Skąd: Sieradz
Wysłany: Śro Lip 14, 2010 11:15   

Język telefonu to nie język słownika T9!!!

Gdzie znaleźć język T9? W ustawieniach wiadomości, ew. w opcjach pisania.
_________________
Qualis vita, et mors ita...

Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
 
     
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
Wysłany: Śro Lip 14, 2010 11:46   

Po kliknieciu :napisz wiadomosc wchodze w ustawienia . wyskakuje : Tryb tekstu ; Dodaj do slownika ; kopiuj ; Zapisz w roboczych ; i Rozmiar czcionki pisania. Niema nic zwiazanego ze slownikiem T9.


Mam pytanie . Czy da sie wylaczyc dzwiek oznajmujacy slaba baterie ?? Bo czy mam wlaczony dzwiek czy wibracje zawsze slychac ten dzwiek.
 
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Śro Lip 14, 2010 14:11   

Gdy wybierasz Napisz wiadomość- Więcej- (powinieneś mieć) Język wprowadzania.

Sprawdź też pod Tryb tekstu. Bo nie wiem jak to jest w cookie.

Gdzieś czytałem żeby wybrać jakiś globus i tam język polski.
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
diabello 
Nowy(a) na forum
diabello


Telefon: LG KP500
Sieć GSM: Simplus
Internet: Orange bezprzewodowy
Komunikator: GG
Wiek: 24
Dołączył: 13 Lip 2010
Posty: 9
Skąd: Sypniewo
Wysłany: Śro Lip 14, 2010 18:24   

Heh dzieki ja w ten globus nie wchodzilem bo ciagle myslalem ze to internet . Dzieki za pomoc :)


A wiecie moze jak wylonczyc dzwiek oznajmiajacy slabą baterie ?? Czy jest to wogole mozliwe ??
 
 
     
ardsdz 
Aktywnie działa na forum
Gothic Metal Growl



Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline
Pomógł: 37 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 912
Skąd: Sieradz
Wysłany: Śro Lip 14, 2010 20:22   

W ustawieniach powinno być cos takiego jak dźwięki powiadomień. Tam spróbuj.
_________________
Qualis vita, et mors ita...

Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
 
     
ziomiwan 
Nowy Operator
Pro Publico Bono



Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG
Pomógł: 197 razy
Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 4404
Skąd: Słupsk
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 00:01   

Jasne, że wiem. Podłączyć ładowarkę ;) .
Wyłączyć ten dźwięk w inny sposób możesz jedynie ingerencją w sofcie co wiąże się z utratą gwarancji.
_________________
Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S

Kto pod kim kopie, ten znam o Tobie plotki...
 
 
     
ardsdz 
Aktywnie działa na forum
Gothic Metal Growl



Telefon: Samsung Omnia Lite
Sieć GSM: Play
Internet: PlayOnline
Pomógł: 37 razy
Dołączył: 21 Gru 2009
Posty: 912
Skąd: Sieradz
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 10:09   

Ha! Mądrość LG! Nawet nie mają czegoś takiego jak dźwięki powiadomień, haha. Brawo! Nawet w starym Sony(zanim połączyli się z Ericsson) była taka możliwość!
_________________
Qualis vita, et mors ita...

Hate ... is what I feel
Fear ... deep in me
Death ... so cold and quiet
Love ... will never die
 
     
Ciekawe artykuły znalezione w sieci




Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group





Forum WędkarskieWędkarstwo

Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
mapa strony
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10

Nasz Portal:


halohalo.pl - to co najciekawsze w telekomunikacji


Polecamy:









Po godzinach:


Kredyty, Karty, Konta - najlepsze oferty!





Dodaj link, reklamę >>