GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » czy
Tematy oznaczone jako czy
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

WiFi Calling od operatora czy ogólnodostępne aplikacje?

Wybieram się pod koniec marca na zagraniczny wyjazd, poza UE. Podczas ostatnich wakacji (grudzień) korzystałem ...
12661 1

F3000- czy to dobry wybór?

zASTANAWIAM SIE NAD ZAKUPEM TELEFONU LGF3000 JEDNAKŻE MOWI SIE ZE TO TELEFON SAMOCHODZIK DLACZEGO?
12586 3

nokia x6 czy samung omnia hd?

Witam. Więc tak jak w temacie nokia x6 czy samsung omnia hd? zasanawiam się nad ...
12580 5

NOKIA N80 CZY E65 ?

Witam! Chcę zakupić nokie E80, co o niej sądzicie? Myslałem tez nad E65, może jeszcze ...
12448 4

Nokia 6300 czy Sony ericsson W380i

Witam! Wcześniej zaproponowałem dwa telefony - Samsung E570 i Sony Ericsson K530i. Okazało się, ze ...
12385 5

Big Dat - duże możliwości, czy wielka niewiadoma?

Określenie Big Data staje się coraz bardziej popularne, ale wśród użytkowników Internetu budzi różne emocje. ...
12346 0

SAMSUNG SGH-J700 , SAMSUNG SGH-E590 , czy MOTOROLA W510???

Witam wszystkich! :grin:
Mam taki mały albo jak kto woli duży problem, otóż ...
12301 4

Sony Ericsson Yari Czy Samsung S7220

Witam!! Mam problem ponieważ mam do wyboru 2 telefony SE Yari http://www.mgsm.pl/p...yericsson/yari/ i Samsung S7220 ...
12241 3

SE k800i czy Nokia n73... co wybrać??

Proszę bardzo o radę, bo nie wiem, który telefon mam wybrać... SE k800i, czy Nokia ...
12229 5

SE vivaz pro czy motorola milestone

Witam, mialem juz kupywac na allegro SE vivaz pro ale zobaczylem ze motorola milestone jest ...
12139 4

pomocy!! co wybrać nokie N70 czy 6680

Mam prośbe do wszystkiehc posiadaczy, bądź osób które znaja te aparaty o pomoc. Za jakieś ...
12112 3

Iphon 6plus czy galaxy edge 6plus? Doradźcie

Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych telefonów. Od początku byłam zdecydowana na iphona 6+ ...
12076 3

Czy kabel USB od N7600 będzie pasował do N6020?

Kupiłem na prezent kabel usb foof do nokii 7600. Sprzedawca zapewniał, że będzie pasował też ...
12055 3

Nokia 3500, SE W200i czy SE Z550i ?

który z tych fonów byscie polecili? chodzi mi głównie o dobra baterię i ogólnie jakość ...
12046 5

E72 czy N82?

Witam
Mam zamiar kupić telefon i wybór tym razem padł na Nokię.
Nie ...
12043 4