|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako czy |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Wybieram się pod koniec marca na zagraniczny wyjazd, poza UE. Podczas ostatnich wakacji (grudzień) korzystałem ...
|
12661 |
1 |
zASTANAWIAM SIE NAD ZAKUPEM TELEFONU LGF3000 JEDNAKŻE MOWI SIE ZE TO TELEFON SAMOCHODZIK DLACZEGO?
|
12586 |
3 |
Witam. Więc tak jak w temacie nokia x6 czy samsung omnia hd? zasanawiam się nad ...
|
12580 |
5 |
Witam! Chcę zakupić nokie E80, co o niej sądzicie? Myslałem tez nad E65, może jeszcze ...
|
12448 |
4 |
Witam! Wcześniej zaproponowałem dwa telefony - Samsung E570 i Sony Ericsson K530i. Okazało się, ze ...
|
12385 |
5 |
Określenie Big Data staje się coraz bardziej popularne, ale wśród użytkowników Internetu budzi różne emocje. ...
|
12346 |
0 |
Witam wszystkich! :grin: Mam taki mały albo jak kto woli duży problem, otóż ...
|
12301 |
4 |
Witam!! Mam problem ponieważ mam do wyboru 2 telefony SE Yari http://www.mgsm.pl/p...yericsson/yari/ i Samsung S7220 ...
|
12241 |
3 |
Proszę bardzo o radę, bo nie wiem, który telefon mam wybrać... SE k800i, czy Nokia ...
|
12229 |
5 |
Witam, mialem juz kupywac na allegro SE vivaz pro ale zoba czylem ze motorola milestone jest ...
|
12139 |
4 |
Mam prośbe do wszystkiehc posiada czy, bądź osób które znaja te aparaty o pomoc. Za jakieś ...
|
12112 |
3 |
Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych telefonów. Od początku byłam zdecydowana na iphona 6+ ...
|
12076 |
3 |
Kupiłem na prezent kabel usb foof do nokii 7600. Sprzedawca zapewniał, że będzie pasował też ...
|
12055 |
3 |
który z tych fonów byscie polecili? chodzi mi głównie o dobra baterię i ogólnie jakość ...
|
12046 |
5 |
Witam Mam zamiar kupić telefon i wybór tym razem padł na Nokię. Nie ...
|
12043 |
4 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|