GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Nie Wrz 20, 2015 10:37 Iphon 6plus czy galaxy edge 6plus? Doradźcie
Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych telefonów. Od początku byłam zdecydowana na iphona 6+ złotego ale jak wczoraj zobaczyłam galaxy 6+ również złotego zaczęłam się wahać. Czy postawić na wytrzymałość iphona, mimo ze ten 6+ podobno wygina się w kieszeni, jego wspaniały wygląd? Czy wybrać o wiele lepsze parametry jakie oferuje nam galaxy i podobno ulepszona wytrzymałość, niestety jednak nie przekonuje mnie ten ekran po bokach… Problem w moim porównaniu leży przy jakości zdjęć, miałam możliwość w sklepie sprawdzenia jakie zdjęcia robi galaxy niestety nie mam porównania z iphonem, bo nigdzie nie można tego sprawdzić. Stad tez prośba do was ktoś miał do czynienia z iphonem 6+ i może podzielić się opinia o aparacie w tym modelu? Nie chce kupić kota w worku. Pozdrawiam
Telefon: Nokia 6120 Classic
Sieć GSM: PlusGSM
Internet: Play na kartę Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Lut 2005 Posty: 972
Wysłany: Nie Wrz 20, 2015 20:30
Osobiście właśnie ze względu na parametry wybrałbym galaxy. Ale oba telefony są świetne, więc podejrzewam, ze ostatecznie w wielu przypadkach decyduje tylko sam subiektywny wybór zainteresowanego. Co do zagiętych bocznych krawędzi ekranu Samsunga to masz dzięki temu parę nowych funkcjonalności np: pulsowanie jak ktoś dzwoni a telefon jest odwrócony, powiadomienia o połączniach, smsach, zegar, infa z netu, pogodę itp. (można to kofigurować) a całość podobno jest tak sprytnie skonstruowana, że te krawędzie nie przeszkadzają w użytkowaniu smartfona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.