GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ
 UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Strona Główna » Tagi » na
Tematy oznaczone jako na
Tytuł / treść wątku  Wyświetleń  Odpowiedzi 

NOKIA 2610 MMS na TAPETE

Jak mam to zrobić najpierw miałem problemy z odbieraniem i wysyłaniem MMS ale znalazłem że ...
10456 2

UPC Polska wycofało wniosek o zgodę na koncentrację

:: - UPC Polska wycofało wniosek o przejęcie kontroli nad spółką Multimedia Polska.
- ...
10435 0

Prosto Na Kartę - nowa oferta prepaid dla klientów

Plus wprowadził nową prostą ofertę na kartę. To wyjście naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy w czasach ...
10426 0

Jaki tel. na koncert do filmików ?

Hej!
Bylem ostatnio na koncertach HeavyMetalowych i stwierdzilem ze przydalby mi sie jakis telefonik ...
10411 3

Plus - Nowe zasady roamingu na terenie Unii Europejskiej

Od 25 maja weszły w życie nowe zasady rozliczania roamingu dla klientów Plusa i Plusha ...
10402 0

T-Mobile zaprasza na oficjalne otwarcie sklepu w CEDET

T‑Mobile kończy projekt rozwoju swojej sieci sprzedaży i z tej okazji zaprasza klientów na oficjalne ...
10393 0

Taniej na Ukrainę - nowa oferta w Plusie

Plus wprowadza nową promocję skierowaną do osób, które mieszkają w Polsce, ale chcą pozostawać w ...
10342 0

Jaka aplikacja na PC odtworzy mi film nagrany Ericsson K508i

Witam

Zakupiłem pierszego w życiu "Erika" i nagrywa mi filmy w jakiś ...
10301 1

Najlepsza promocja 2009 w ofertach na kartę

Rok 2009 był szczególny dla ofert na kartę. Koszt użytkowania telefonu komórkowego bardzo zmalały. Które ...
10114 2

100% więcej na 20-lecie Plus na Kartę do doładowania

100% więcej do doładowania to nowa promocja Plusa dla użytkowników usług na kartę. Z nowej ...
10027 0

Świetny pomysł na prezent: Superzestaw w MIX T-Mobile!

Od dziś 18, kwietnia 2018 r, do oferty MIX w T‑Mobile wchodzi SuperZestaw: multimedialna Motorola ...
10015 0

Najszybszy Internet mobilny w Polsce: Orange i Plus na czele

Przyszedł czas na zaprezentowanie trzeciego w tym roku raportu stworzonego na podstawie pomiarów użytkowników aplikacji ...
9829 0

Pocket Empires - Najlepsza gra na Android

Gra Pocket Empire Online jest chyba najciekawszą pozycją z gatunku MMO na platformę Android. Osobiście ...
9754 0

Smartwatch - inteligentny zrgarek czy już smarfony na rękę?

Dostrzegam na rynku coraz więcej modeli i ofert Smartwatchy... zastanawiam się czy to chwilowa moda ...
9658 1

Na co zwrócic uwagę podczas kupna telefonu w komisie??

Mam zamiar kupić nokie 6230i w lombardzie. Telefon jest jeszczcze na gwarancji (3 miesiące:p), kupiony ...
9655 1