Tematy oznaczone jako na |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Jak mam to zrobić najpierw miałem problemy z odbieraniem i wysyłaniem MMS ale z nalazłem że ...
|
10456 |
2 |
:: - UPC Polska wycofało wniosek o przejęcie kontroli nad spółką Multimedia Polska. - ...
|
10435 |
0 |
Plus wprowadził nową prostą ofertę na kartę. To wyjście naprzeciw oczekiwaniom klientów, którzy w czasach ...
|
10426 |
0 |
Hej! Bylem ostatnio na koncertach HeavyMetalowych i stwierdzilem ze przydalby mi sie jakis telefonik ...
|
10411 |
3 |
Od 25 maja weszły w życie nowe zasady rozliczania roamingu dla klientów Plusa i Plusha ...
|
10402 |
0 |
T‑Mobile kończy projekt rozwoju swojej sieci sprzedaży i z tej okazji zaprasza klientów na oficjalne ...
|
10393 |
0 |
Plus wprowadza nową promocję skierowaną do osób, które mieszkają w Polsce, ale chcą pozostawać w ...
|
10342 |
0 |
Witam Zakupiłem pierszego w życiu "Erika" i nagrywa mi filmy w jakiś ...
|
10301 |
1 |
Rok 2009 był szczególny dla ofert na kartę. Koszt użytkowania telefonu komórkowego bardzo zmalały. Które ...
|
10114 |
2 |
100% więcej do doładowania to nowa promocja Plusa dla użytkowników usług na kartę. Z nowej ...
|
10027 |
0 |
Od dziś 18, kwietnia 2018 r, do oferty MIX w T‑Mobile wchodzi SuperZestaw: multimedial na Motorola ...
|
10015 |
0 |
Przyszedł czas na zaprezentowanie trzeciego w tym roku raportu stworzonego na podstawie pomiarów użytkowników aplikacji ...
|
9829 |
0 |
Gra Pocket Empire Online jest chyba najciekawszą pozycją z gatunku MMO na platformę Android. Osobiście ...
|
9754 |
0 |
Dostrzegam na rynku coraz więcej modeli i ofert Smartwatchy... zasta nawiam się czy to chwilowa moda ...
|
9658 |
1 |
Mam zamiar kupić nokie 6230i w lombardzie. Telefon jest jeszczcze na gwarancji (3 miesiące:p), kupiony ...
|
9655 |
1 |