GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Wrz 23, 2009 10:44 Najlepsza promocja 2009 w ofertach na kartę
Rok 2009 był szczególny dla ofert na kartę. Koszt użytkowania telefonu komórkowego bardzo zmalały. Które promocje operatorów uznajcie za najważniejsze w tym roku? Ja w moim TT szczególnie podziękować mogę za podwójne doładowania oraz obecne potrójne. Fajnym wynalazkiem jest również duostarter, chociaż nie miałem okazji z niego skorzystać. Zapraszam.
również mam TT, ale irytujące jest to, iż potrójne odnosi się jedynie do użytkwników tego samego operatora - ery, podobnie z minutami. Jestem od paru lat w ich sieci, ale uważam, że inne telefonie komórkowe mają zatanistyczniejsze oferty...
Hmm... ale wskazujesz premię potrójnego doładowania, a kto daje więcej? 36.6 daje 50%, Orange darmowe godziny do wykorzystania w jeden dzień, w Plusie dali 20% więcej, a w TT dają nawet 1000 zł premii na dwa miesiące!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.