|
GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum
Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
|
Tematy oznaczone jako 600zl |
Tytuł / treść wątku | Wyświetleń | Odpowiedzi |
Wit6am mam zamiar kupić telefon do kwoty 600zł musi on ...
|
39250 |
25 |
Witam. Stoję przed wyborem nowego telefonu. Przejrzałem wiele specyfikacji i trochę zgłupiałem. Zależy mi na ...
|
22402 |
12 |
Witam, Szukam jakiegoś telefonu w cenie około 600zł, może być jedynie w stanie nowym, ...
|
20395 |
11 |
Cześć wszystkim! Nie mam zbyt dużej wiedzy na temat smartfonów, postanowiłam więc ...
|
16726 |
7 |
Witam wszystkich forumowiczów :) Mam problem z wyborem smartfona. Aktualnie posiadam Nokia Lumia 520, bardzo ...
|
16606 |
7 |
witam poszukuje tel do 600zl nowego z allegro koniecznie musi to być slider wymagania dobry ...
|
15841 |
9 |
Witajcie. Poszukuję dobrego nowego (ewentualnie lekko używanego) telefonu Moje "wymagania" -aparat 2+mpx(obecnie mam ...
|
11218 |
5 |
Z okazji zbliżających się mistrzostw piłkarskich specjalnie dla kibiców Sony przygotowało zestaw mistrzowskich promocji na ...
|
9628 |
0 |
witam! mam podobne pytanie do znawców jak ketam niżej ale troche inne wymagania... a ...
|
7090 |
1 |
Witam wszystkich na forum :) Kończy mi się umowa w plusie ...
|
6904 |
0 |
Tagi tematów by Puchatek • •
Forum Wędkarskie • Wędkarstwo • Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. • mapa strony | Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 10 | |
|
|