GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
witam! mam podobne pytanie do znawców jak ketam niżej ale troche inne wymagania...
a więc potrzebuje jakiegoś toucha/slidera z obsługą touch'a za 600 - 700MAX
tel gółwnie do smsów więc wygodny (dlatego slider) ale z jak najlepszym aparatem... 5/8 jeśli się da:P pix. wifi potrzebne no i "bajerki" typu gps bardzo mile widziane ale w cenie... system operacyjny nie byłby zły...
myślałem nad wieloma ale jakoś... nie mam pojęcia. chciałem cookiego już byłem napalony ale nie wiem jak z aparatem tam..
no i taka rada z miejsca... telefon bedę potrzebował tak na wrzesień... opłaca się poczekać czy nie ma sensu? w sęsie czy tel za 800-1000 zł potanieją czy raczej za krótki okres czasu?
pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.