GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Po pierwsze, chcialem sie przedstawic, jestem wspolpracownikiem strony Orange.pl. Nie zajmuje sie jednak bezposrednio telefonia, tylko dzialaniami internetowymi portalu.
W tej chwili jestem szczegolnie zaiteresowany Panstwa sposobem odbioru naszej pomaranczowej strony. Co Panstwo o niej myslicie? Czy spelnia swoja funkcje? Czy potencjalny uzytkownik moze znalezc na niej wszystkie potrzebne informacje? I wreszcie - czy jest atrakcyjna dla oka i co w niej zmienic?
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do szczerej dyskusji,
Pracownik Orange
Owszem, nie mam firmowego maila, ale to z przyczyn czysto praktycznych - tam moja korespondencja jest tylko wewnatrzfirmowa. Co do podpisywania sie, to tak, moglbym napisac, ze jestem Jan Kowalski, z tym ze wtedy bylo by to klamstwo. A klamac nie zamierzam, jestem tutaj w powaznych celach.
Naprawde jestem wspolpracownikiem strony Orange.pl i interesują mnie opinie użytkowników o funkcjonowaniu strony.
Za wszelkie wskazowki bede bardzo wdzieczny. Zapraszam do rozmowy.
Telefon: Huawei P 50 pro
Sieć GSM: Orange (abonament)
Internet: Neostrada
Komunikator: GG,AQQ,TLEN Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 159 Skąd: wilkowice
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 11:48
Chodzi o to kol.TylkoOrange że mógł byś sie przedstawić swoim imieniem i nazwiskiem bo wój post (jak i twój nick)wygląda mi na zwykłą reklamę sieci "orangutan"bądź twej strony.
Oczywiście nic do twej strony czy sieci w której pracujesz nie mam .
Heh... to nie wiarygodne, żeby pracownik podpisał się w ten sposób, metody podpisywania się w korespondencji jak również na forach pewnie mieliście na pierwszym szkoleniu, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.