GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Posiadam Samsunga SGH-D900i i zauwazylem ze w opcji ustawienia wyswietlacza mam pod numerkim 9 - Wyjscie TV i do wyboru: PAL lub NTSC. Problem w tym, ze nie wiem do czego on sluzy i ewentualnie jak to mozna ustawic, lub co jest potrzebne by, jak rozumiem polaczyc to z TV - telewizorem?.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 15:06
Tak więc aby podłączyć telefon do telewizora i oglądać fimiki z telefonu na tv potrzebujesz kabla. Koleżce kupowałem niedawno samsunga jakiegoś podobnego i był do niego kabelek którym podłączało się telefon do telewizora. A końcówki kabla były typu chinche. Rozejrzyj się po allegro.
Choć niewiem czy d900i ma tę opcję podłączenia do tv, no ale skoro mówisz, że jest coś takiego to ma.
Pozdrawiam
Hej jestem nieszczesliwym posiadaczem sgh d900i poniewaz kupiłem go dla funkcji tv out ktorej w nim nie ma w telewizorze jest sam głos brak obrazu mam az 2 kable i to samo oddałem tez do serwisu i napisali ze wszystko jest ok i żeby wiecej nie przysyłac i wychodzi na to ze to był tylko chwyt reklamowy
Telefon: Sony Xperia Z1 Compact
Sieć GSM: Heyah
Internet: Neostrada
Komunikator: GG Pomógł: 132 razy Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 2321 Skąd: Wilków
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 16:24
Jakie są to kable? Czy masz np. taki, gdzie podłaczasz do telewizora trzy końcówki- żółtą, czerwoną i białą?
_________________ Nokia 6100->Sony Ericsson K300i->Motorola e770v->Sony Ericsson K800i->Nokia E51-> Nokia 5530-> LG GT540 Swift-> HTC 7 Trophy-> Samsung Galaxy S-> LG L9-> OnePlus One-> Sony Xperia Z1 Compact
byłem w kilku sklepach z telewizorami i wynik jest identyczny a jeszcze sprzedawca zdjął swoj telefon z połki czyli sgh d900i i tez jest głos w telewizorze a brak obrazu w telefonie mam ystawienie pal i ntsc i to tyle
nie mam pojecia i chyba machne na niego reka jeszcze dam moze go do jakiegos mechanika zeby sprawdził czy wysyła jekies impulsy telewizyjne w kablu albo w wtyczce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.