GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Gru 13, 2006 07:52 Tp już nie jest monopolistą
Witam!
Od niedawna Netia s.a. jest w stanie świadczyć odpowiednik usługi neostrada czyli net24 na kablach TP. netia oferuje net24 bezlimitów i konkurencyjne ceny. Jak macie jakieś pytania chętnie odpowiem na forum lub mail lukashar@o2.pl.
Ceny: 24miesiące
512 k-44,3
1Mbit-55,00
2Mbit-110
6Mbit-124 12miesięcy
512-60
1Mb-64
2Mb-115
6Mb-130
Ceny Brutto. aktywacja 1,22 modem 1,22 bez limitów
no to jak kolega mówił na stronie tp można to sprawdzić trzeba tylko podać nr telefonu i jest informacja na ten temat. Z tym że - zaznaczam - to są możliwości "centralowe", wstępne. Ale akurat w tej sprawie nie ma określonej reguły, to tak samo jak z neo.
A ja mam takie pytanie - trzeba miec do tego aktywna linie telefoniczna ?
a ja mam pytanko takie łacze 6 Mbps ma zazwyczaj upload - 512 kbps czy w Netii rowniez tak jest ?? To tak dla formalnosci, poza tym jak długo czeka sie na podpiecie internetu i ostatnie gdzie mozna dostac wzór umowy jaka sie podpisuje podczas trwania promocji zimowej net24 ??????
Upload jest taki sam jak w TP. A druk umowy mogę ci wysłać pocztą tylko wyślij mi adres na maila lukashar@o2.pl. Czas realizacji jest 14dni od podpisania umowy.
P.S chyba że jesteś z woj. Mazowieckiego to mogę ci dostarczyć.
nie moge teraz tego znalezc ale chyba w tp niestety upload jest 256 jesli faktycznie taki to bardzo mnie zesmuciłes, bo to bardzo mało przy 6 megowym łaczu. Bardzo bym prosiła o taka umowę na email beatag@gmail.com
Jestem tu nowy i mam pytanie czy opłaca zmieniać neostrade na netie bo ja teraz sam nie wiem bo jak zrezygnuje z umowy w neo to nie moge do niej spowrotem wrucić prosze o szybką odpowiedz
ja przez net zamówiłem już neostrade , ale chyba wezme odwołam kuriera i sie skusze na netie brak limitów jest kuszący i tańsze niż w tp ; czyli rozumiem że podłączenie wygląda wszystko tak samo jak przy neostradzie czyli te podzielniki sygnału + kabel z końcówką rj-45 ? (czy jakoś tak ). a i jeszcze czy nie ma żadnych komplikacji jak sie odwoła zamówienie. pozdro =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.