GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
mniej wiecej. choc mnie podobno te smsmy mozna wylaczyc. mnie uderzyla tutaj szczegolnie roznica pomiedzy ta loteria a loteriami innych operatorow, gdzie wlasciwie byly to licytacje.
No, polega na wyslaniu smsow owszem, ale roznica o ktorej ja mowilem, dotyczy faktu, ze u innych wygrywal ten, kto mial najwiecej losow, a tutaj po prostu kupuje sie szanse na zwyciestwo i mozna wygrac wysylajac nawet 1 los (fakt, ze szczescie trzeba miec wielkie).
Hmm... jak przejrzalem regulamin, to mozna jeszcze dostac losy za aktywacje uslug u pomaranczowych (abo, karta, internet stacjonarny).
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 22:23
mateuszBBB- cóż Ty wymyślasz??... Z tego co piszesz to wszystko jest tak samo...
Kupujesz los, a im więcej masz losów tym większą masz możliwość wygranej...
Eeeh.. Naprawdę proponuję Ci skończyć zachwalanie orange, bo pod żadnym względem nie da się o nich powiedzieć, że są lepsi...
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
ziomiwan, powtarzam opinie z internetu. i nie zachwalam, staram sie obiektywnie spojrzec. moze wyostrze o co mi chodzi - w orange jest loteria, tzn. ze nawet jak kupisz jeden los masz szanse na wygrana (znikoma, ale jest). nic wiecej, nie chcialem sugerowac, powtarzam co przeczytalem.
Telefon: Samsung Wave S8500
Sieć GSM: Plus
Internet: AgaNet
Komunikator: GG Pomógł: 197 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 4404 Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 15:23
Tak samo było w każdej innej sieci. Za jeden los miałeś szansę na wygraną, jeśli kupiłeś ich więcej miałeś większą szansę na wygranie samochodu...
Więc co w tym lepszego, bo nadal nie rozumiem?
_________________ Nokia 3310-> Siemens A50->SonyEricsson T230i->Samsung x200->Motorola V3->SonyEricsson K750i-> Samsung z370->Motorola Z8->Samsung U700->Samsung S7330-> Samsung U800-> S5230 Avila-> Samsung i550-> Samsung S7220/S7350-> Samsung Pixon-> Samsung Monte S5620/LG Bali-> LG Swift-> Samsung Wave S723-> Samsung Wave S8500-> Galaxy S
hmm... sprawdzilem i chyba rzeczywiscie procedury sa podobne. Choc w plusie bylo zabezpieczenie, ze jeden gracz moze wygracv tylko 1 raz w danej kategorii, tutaj, ze moze wygrac jeszcze raz. Ale tak czy owak przyznaje, ze sam mechanizm loterii jest podobny. Prawdopodobienstwo, wiadomo, magia liczb, im wiecej losow tym wieksza szansa, liczb nikt nie oszuka.
Tylko, że w tej loterii za tego jednego smsa premium otrzymuje się 1 los, a za przedłużenie abonamentu 1000 losów Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia i wielkich wygranych, wysyłajcie jak najwięcej smsów
ziomiwan: no w jednej kategorii, niestety wygladalo to jak wygladalo. Na wszystkie takie loterie ludzie narzekaja. A mnie zastanawia jaka jest roznica pomiedzy takim przedsiewzieciem a np. lotkiem? Niby tylko liczby.
haloxavi: ja to zrozumialem tak, ze te 1000 losow za abonament jest jednorazowych, natomiast te premiumy moga byc wielokrotnego uzytku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.