GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 19:48 Format baterii w W800
Chciałam zapytać czy w telefonie SE W800i muszę formatować baterię? Mam ten telefon 1 dzień i chciałabym wiedzieć czy muszę całe 12 godzin przez trzy razy ładować czy to niepotrzebne. Widzę że ma inna baterię niż starsze modele więc lepiej zapytać. Proszę o szybkie odpowiedzi
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 22:26 Re: Format baterii w W800
busta_lady napisał/a:
Chciałam zapytać czy w telefonie SE W800i muszę formatować baterię? Mam ten telefon 1 dzień i chciałabym wiedzieć czy muszę całe 12 godzin przez trzy razy ładować czy to niepotrzebne. Widzę że ma inna baterię niż starsze modele więc lepiej zapytać. Proszę o szybkie odpowiedzi
Nie wiem czy jeszcze jest to aktualne, troszke czasu minęło, a telefonik pewnie już używasz, ale wydaje mi się że MUSISZ sformatować bateryjkę . Jak ją dobrze sformatujesz to bateria będzie Ci 3mać długo chociaż przy takiej maszynie i takim wyświetlaczu energia znika w miarę szybko .
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.