GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Wysłany: Śro Sty 17, 2007 09:50 Konfiguracja GPRS i MMS dla Sharpa GX10i
Czy ktoś orientuje się, jak ustawić GPRS i MMS, aby działały w tym telefonie? Próbowałem skonfigurować tak, jak na stronie Plusa jest podane, ale tam nie ma np. jaki port należy ustawić. Z góry dzięki za pomoc.
Szczerze mówiąć nie wiem jak to ustawić w tym modelu, bo nigdy się nim nie bawiłem i nie wiem jaki jest teraz port w Plusie, ale najlepiej byłoby gdybyś podszedł do najbliższego salonu Plus i powiedział o co Ci chodzi, a ludzie z dzaiłu obsługii klienta na miejscu Ci to ustawią bez najmniejszych problemów . Myślę , że jest to najmniejkosztowne i najbezpieczniejsze rozwiązania
Pozdrawiam
Nie jestem tylko pewien, w jaki sposób zareagowaliby w salonie na logo "vodafone"... Co prawda MMS jeszcze mi nie działa, ale już WAP tak! A to za sprawą tej strony. Gdyby ktoś jeszcze miał problem podobny do mojego, to zapraszam. Sieci: Orange, Plus, Era.
Pozdrawiam.
pepi Lubi porozmawiać na forum użytkownik nieaktywny
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 14:27
Też mam tel z Vodafone i też nie mogę ustawić GPRS. Sprawdzę tą stronkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.