GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
ziomiwan: mysle, ze temat wyzszosci lub nizszosci loterii orange, nad innymi sie wyczerpal. Ja przynajmniej wszystko co mialem do powiedzienia - powiedzialem.
Alez napisalem. Gra w erze odbywala sie bardziej na zasadzie licytacji niz loterii, w plusie bylo kilka kategorii nagrod i kazdy mogl wygrac w jednej z nich, co nie utrudnialo moim zdaniem wystarczajace gry zawodowcom.
Mechanizm jest na pewno wszedzie podobny, ale licza sie szczegoly. W orange jest jeszcze ten caly klub orange, ktory zdecydowanym osobom na gre ulatwia wziecie udzialu w grze (samoistnie wysyla smsa, o 50% taniej). I to tyle.
Choc jestem raczej blizej zdania, ze loteria jest inna, nie lepsza. Dziala na innych zasadach. Staram sie tego nie wartosciowac. Napisawszy, ze jest lepsza nie wyrazilem sie wystarczajaco jasno.
A co to za klub? Mateusz ile już wysłałeś smsów na loterii, bo rozumiem, że wiele skoro tak wychwalasz.
Co do klubu, to sam nie wiem dokladnie. W regulaminie jest to jakos tak napisane, ze trudno mi zrozumiec.
A loterii raczej nie wychwalam, chcialem po prostu lepiej zrozumiec jak to dziala i przylozyc to do loterii innych operatorow.
Skoro piszesz, że loteria przykładowo Ery miała gorsze zasady to chyba wychwalasz Orange na tle innych operatorów (przynajmniej tak to zrozumiałem). Dziwne, że tak szczegółowo znasz loterię, a w ogóle z niej nie korzystasz....
raczej czysto informacyjnie sie pytalem. moze bylby to hicior i samemu bym zagral.
a wiersze to konstruowalem zanim dowiedzialem sie co i jak sie buduje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.