GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam - jak w temacie - zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Czy ktoś może jest posiadaczem? Czy ma on jakieś słabe strony? Słyszałam, że karty pamięci do tego fona - micro SD są beznadziejne - czy to prawda? I trochę boję się o jego wymiary - chciałabym mieć raczej bezawaryjny telefon. I jeszcze dzwonki - niektóry piszą że ma polifoniczne, a niektórzy że mp3 - która informacja jest prawdziwa? Brat znowu poleca mi Sharpa 903... Co o tym myślicie? Chyba że polecicie mi coś innego (dla kobietki) z odtwarzaczem mp3, kartą pamięci, dzwonkami mp3 i ładną obudową tak do 1500zł. Pozdrawiam...
Co do D830 - szczerze polecam..warto kupić . Oczywiście mam nadzieję, że mówimy o nowiutkim D830 bez sima i z polskim menu. Ostatni miałem taki telefon z Niemiec i nikt w całym Wrocławiu nie umiał wgrać mi polskiego menu do tego telefoniku więc ostrzegam..no chyba, że ta spraw jest już nie aktualna i chłopaki na mieście już sobie z tym radzą . Co do kart pamięci - dlaczego są beznadziejne..oprócz tego że mają inny kształ chyba niczym innym się nie róznią, więc sie nie mart . ...aha D830 ma chyba 86mb wbudowanej pamięci, więc jak na początek to i tak extra. Co do dzwonków to ma polifoniczne i mp3-NAPEWNO !! Co do wymiarów to jest to najcieńszy(jak narazie) telefon na rynku. Co do zaleceni brata.. ..nie polecam Sharpa..telefony kupuje się dobrych i uznanych firm, a telefon firmy która na codzień produkuje odtwarzacze video i dvd nie mogą być dobre..uwierz mi Szczerze jak dla kobietki POLECAM Ci tego D830 .
Ewentualnie tez z Samsunga slayder D840:
http://www.allegro.pl/ite...ancja_lodz.html
lub z innych firm np 8801:
http://www.allegro.pl/ite...lskie_menu.html
ni wiem czy Ci się podoba..ale dla mnie wyglada przekozacko, ale licz się z tym że troszke więcej waży
lub ewentualnie jeszcze przychodzi mi do głowy fajniutki slayderek Nokii N80:
http://www.allegro.pl/ite...klep_wawa_.html
Jakbyś miała jeszcze jakiekolwiek pytania, albo upatrzysz soie jakiś inny telefonik to pisz..coś wymyslimy i będzie dobrze
Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź, właśnie zamówiłam telefonik te, które mi zaproponowałeś są całkiem niezłe (jeżeli chodzi o funkcje), ale nie są tak śliczne jak ten samsung ale to oczywiście kwestia gustu. Jeżeli chodzi o sharpa, to uraziłeś uczucia mojego brata on ma sharpa gx30 i bardzo go sobie chwali A tak przy okazji - co to jest slider/slayder (nie wiem jak to pisać)? I jaki Ty masz telefon?
Cieszę się że w pew ien sposób mogłem Ci pomóc. Co do tego Samsunga to jest śliczny ..naprawdę konkretna maszynka . Przykro mi, że uraziłem uczucia Twojego brata, ale takie jest moje zdanie..wychodzę z założenia, że warto inwestować w firmy znane i sprawdzone w branży GSM..ale jakby co to WIELKIE sorrki dla Twojego brata . Slayder jest to telefon rozsuwany taki jak D500, D600, 6270, 6280, 6288 coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...ancja_lodz.html
A co do mojego telefonu, to obecnie jestem właścicielem 7370 i ogólnie jestem zadowolony .
P.S jak już dostaniesz telefonik, to napisz jak Ci się sprawuje itd.
Pozdrawiam
Polecam ojciec ma tego fona i jest bomba tylko szkoda że mi go nie chce dać.
Ma wszystko czego teraz potrzeba i nie jest taki drogi. ok 900 zł na allegro już można znaleźć.
http://www.mobile.inspira...,D830,phone.php
więcej info
Mam pytanie... jaki format gier pasuje do SGH-D830 niegdzie nie potrafie znaleźć a formaty jar. i jad. niestety nie pasują:( tak samo nie potrafie sie doszukac zadnych motywów "karnacji" prosze bardzo o odpowiedź. . .
Hej Wszystkim
Zastanawiam się nad kupnem Samsunga D830, nie wiem czy warto go kupować bo nie jestem zdecydowana Może mi pomożecie...warto go kupić,jakie wady a jakie zalety?Pliss pomóżcie
Witam serdecznie,
..warto kupić D830 - fajny telefonik dla dziewczyny, naprawdę bardzo dobry wyświetlacz, fajne funkcje i ogólnie telefonik udany i mało awaryjny Proponuję poczytać moją wypowiedź o tym modelu kilka postów wcześniej-wyżej
Pozdrawiam
No to fajnie dzięki za odpowiedź...ale ten fon to nie nowość on już jest z lekka stary na rynku I dlatego nadal mam problem...bo nie chce kupować czego później nie będę mogła sprzedać
Witam serdecznie,
..wiadomo, że telefonik nie jest super nowy..ale mimo swojego wieku jest to naprawde dobry model Samsunga . ..aha no i czemu masz go odrazu sprzedawać ??
Pozdrawiam
Nie no,że od razu chce go sprzedawać ale jeśli mi się znudzi to od paru osób wiem że nie chętnie ludzie go kupują nie twierdzę że ten fon to jakiś szmelc bo bardzo mi się podoba...ale też nie chce kupić czegoś z czego później nie będę zadowolona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.