GSM, Telefony, Smartfony, Telekomunikacja, Internet - Forum Forum poświęcone tematyce GSM, urządzeniom mobilnym, internetowi, nowym technologiom oraz szeroko rozumianej telekomunikacji
Witam Tak słyszałem... Telefon Telit G40 to marna komórka. Frima Telit to typowo włoska firma, która na polskim rynku z takiego typu segmentem telefonów nie ma szans na naszym rynku. Model G40 w sprzedaży jest od 2003 roku. Nie polecam tego typu telefonów. Wolę sprawdzoną markę NOKIA - to jest to Aczkolwiek jeśli chcesz "wyrzucić pieniądze w błoto" to proszę kup, a jak Ci się rozwali to żal. Bo wątpie, że w Polsce jest dużo autoryzowanych serwisów tej marki.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego
dracula777
_________________ Niektórym interesom sprzyja znalezienie prawdy, innym jej niszczenie.
No właśnie:):). Kupiłem telefon, mam do niego papiery, gwarację i simlocka :):). A to ostatnie to wielki kłopot bo nie mogę się tego pozbyć :) bo telefon ma włoskiego softa i nie mogę z niego korzystać na polskich sieciach :). Nie wiesz może czy da się jednak w jakiś sposób pozbyć tego głupiego simlocka??
Witam Z góry przepraszam, że nie udziele Ci odpowiedzi, która będzie Cię satysfakcjonowała. Niestety szukałem, pytałem znajomych i innych ludzi, ale nikt nie wiedział. Spowodowane jest to tym, że firma Telit to mało znana marka w Polsce... Jest kilka sposobów, abyś mógł pozbyć się tego telefonu, bo raczej nie znajdziesz osoby która zdejmie Ci z niego blokady SIM. Możesz jeszcze zwrócić się do serwisu. Wpisz w swoją wyszukiwarkę: "Autoryzowany serwis Telit". Powinieneś znaleźć coś dla siebie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Proponuję więc:
1. Wystawić telefon na aukcji internetowej. (jeśli nie wypali to proponuje drugisposób) 2. Dać ogłoszenie do lokalnej gazety, bądź innej w której można nadać ogłoszenie (jeśli nie wypali to proponuję trzeci sposób) 3. Napisać znajomym na gg, skype itp; że chcesz sprzedać taki telefon (jeśli niewypali to proponuje czwarty sposób) 4. Oddać do komisu, licząc się z faktem, że nie dostaniesz za swojego Telita dużo diengów.
Pamiętaj, aby proponować klientom rozsądną cenę...
Pozdrawiam i życzę udanego utargu
dracula777
_________________ Niektórym interesom sprzyja znalezienie prawdy, innym jej niszczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona korzysta z plików cookies. Zapoznaj się z: Polityka Prywatności i Cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.